UBIJAGA

BERSEDIA UNTUK BELI SELUAR BARU YANG LEBIH KECIL!

Formula ini akan bantu anda bakar lemak 3X kali ganda lebih pantas walaupun anda sedang tidur.

Image

Adakah anda sedang struggle untuk mengecilkan saiz pinggang dan menurunkan berat badan?

Image

Dah puas bersenam tapi masih takde result yang diidamkan. Dapat penat je!

Image

Dah try diet pun tak jalan. Puas tahan lapar tapi badan masih macam tu juga!

Image

Dah cuba juga macam-macam produk tapi langsung tak berubah. Duit je lebur.

Berbadan besar” ni betul-betul buat rasa down

Image
Image

Nak cari baju susah

Image

Nak bergaya pun payah

Image

Paling menyampah selalu je jadi bahan gelak kawan-kawan

Image

Pergi mana-mana pun orang pandang semacam walaupun dia orang tak kenal kita

Image

Lagi tak tahan bau badan semacam

Awas! Kegemukan bukan bawa masalah emosi semata-mata!

Image

Kegemukan merupakan faktor penyumbang kepada masalah darah tinggi, kencing manis dan sakit jantung. Ia juga boleh menyebabkan masalah sendi yang teruk.

Image
Image
Image
Image
');background-repeat:="" no-repeat;background-position:="" center="" top;background-size:="" cover;"="">

Revolusi Formula Baru Menurunkan Berat Badan dengan Berkesan

Image
Image

Kenapa kita susah nak kurus walaupun dah banyak bersenam dan jaga makan?

Semua orang tahu, pembakaran lemak ditentukan oleh metabolisme badan kita. Tapi yang ramai tak tahu ialah metabolismes ini boleh terganggu apabila usus kotor.

Kita boleh tahu usus kita ada masalah pabila ada tanda-tanda seperti :

Image

Selalu sembelit

Image

Selalu kentut

Image

 Sering sakit kepala

Image

Selalu lesu dan tak bertenaga

Image

Nafas dan najis berbau

Image

Dan selalu lapar

Satu cara pantas untuk bantu anda bakar lemak lebih cepat ialah dengan membersihkan usus terlebih dahulu!

90% Produk Di Luar Sana Tidak Merawat Usus Kotor. Kalau anda sudah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan, ini bukan salah anda!

10 makanan sunnah dalam B-Jaga akan membantu membersihkan usus dan meningkatkan metabolisme. Pembakaran lemak meningkat 3 X ganda!

Image

Kurma

Image

Delima

Image

Madu

Image

Buah Tin

Image

Halia

Image

Pegaga

Image

Jus Lemon

Image

Tongkat Ali

Image

Daun Belalai Gajah

Image

Ubijaga

Anda boleh nampak kesan positif dalam masa 3 minggu

Image

MINGGU PERTAMA :

B-Jaga New Edition mula menyesuaikan diri dalam badan. Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan.

Image

MINGGU KEDUA : 

Bahagian perut mula nampak susut. Buang air besar lebih mudah. Kurang rasa lapar.

Image

MINGGU SETERUSNYA:

Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas. Bersedia untuk beli seluar baru yang lebih kecil!

B-Jaga New Edition merupakan satu-satunya produk yang boleh kempiskan perut dan menguatkan ‘gear ubi‘ pada waktu yang sama.

Image
Image

3 cara B-Jaga New Edition bertindak

Image

1 - Bakar lemak 3X ganda

Bahan ‘Allium sativum’ dalam B-Jaga New Edition boleh membantu anda membakar lemak sehingga 3 kali lebih cepat walaupun anda sedang tidur, lemak tetap akan dibakar. Biar kawan-kawan terkejut melihat perubahan pada diri anda.

Image

2 - Menghalang pembentukan lemak

Kandungan Delima dalam B-Jaga New Edition akan menghalang lemak dari terbentuk apabila anda makan supaya lemak sukar terkumpul dalam badan. Membantu anda mengekalkan bentuk badan yang sudah cantik. Nak pakai baju apa pun senang lepas ni.

Image

3 - Tenaga dan kecergasan

Kandungan Ubi Jaga, Tongkat Ali, Madu, Kurma, bertindak memberi tenaga pada tubuh dan membantu meningkatkan ‘gear ubi’ anda. Anda buat sebarang kerja dan aktiviti pun lebih mudah dan tak penat.

');background-repeat:="" no-repeat;background-position:="" center="" top;background-size:="" cover;"="">

Tiada kesan sampingan!

B-Jaga New Edition telah merupakan produk yang selamat dan jaminan ini telah mendapat pengiktiran dan kelulusan KKM.

(KKM.600-7/2/1)

Image

As Seen On TV

TV Al-Hijrah

TV 1

B-Jaga di media

Image
Image

Penaja Carta Era 40

Image

Produk ini telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Setiap hari kami menghantar ratusan parcel yang ditempah oleh pelanggan.

Image
Image
Image

Ramai yang dah dapat result positif walaupun mulanya susah nak percaya...

Image

“Saiz seluar dulu 36 sekarang turun 30”

Image

“Nampak ketara sangat saiz seluar dulu 33 sekarang dah 31”

Image

“Berat dulu 70kg sekarang dah turun 66kg”

Image

“Hari pertama minum buang air besar sampai 5 kali sehari, hari kedua minum turun 1.3 kg”

Image

“Perut dah nampak slim”

Image

“1 botol minum dah turun 5 kg”

Image

Result guarantee 30 hari

Kami sangat yakin produk ini boleh bantu anda. Oleh sebab itu, kami berikan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 30 hari.

Image

40% Diskaun dan 4 Free Gift untuk pembelian sekarang!

Harga 40% Diskaun dan 4 Special Freegift. Selepas ini, anda perlu bayar RM160 dan tiada freegift akan diberikan. Tawaran ini akan tamat bila-bila masa pabila dah cukup kouta.

Image
Image
Image

Menangi Smart TV 60 inci, kerusi urut dan wang tunai

Untuk pembelian pakej 3 botol anda berpeluang memenangi cabutan bertuah smart tv 60 inch, kerusi urut dan 6 orang bakal menerima RM500 tunai. Peraduan bermula 1/3/2021 hingga 31/8/2021.

Slim 3 minggu mulai sekarang!

Dan menangi pelbagai hadiah menarik!

Dapatkan B-Jaga New Edition sekarang!

1 botol

RM90

-->  Percuma E-Book 27 Tips Kurus

-->  Percuma Postage

2 botol

RM120

-->  Percuma E-Book 27 Tips Kurus

--> Percuma Detox Foot

-->  Percuma Postage

3 botol*

 RM150*

-->  Percuma E-Book 27 Tips Kurus

-->  Percuma Mystery Box

--> Percuma Detox Foot

-->  Percuma Postage


P.S. Setiap hari beratus orang order B-Jaga New Edition dan mula memiliki badan idaman. Sanggupkah anda hanya melihat sedangkan orang lain sudah mula hidup lebih gembira dengan bantuk badan yang lawa.

Soalan yang biasa ditanya tentang B-Jaga New Edition

Berapa lama 1 botol boleh digunakan?

-->  1 botol ada 250ml. Kalau anda minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam setiap hari. Ia boleh bertahan selama 1 bulan.

Ada kesan alahan tak?

-->  Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi.

Kalau saya ada penyakit buah pinggang, kencing manis atau sakit jantung boleh guna B-Jaga?

-->  Boleh. B-Jaga diperbuat daripada 100% ekstrak herba. Selagi anda mengikut dos yang diberikan ianya selamat.

Apakah keistimewaan produk ini?

-->  Ini merupakan produk pertama di Malaysia yang membolehkan anda untuk menurunkan berat badan, kempiskan perut dan jadi ‘kuat’ dalam masa yang sama.

Apa beza B-Jaga dengan Ubi Jaga?

-->  B-Jaga adalah produk sama Ubijaga, cuma pembungkusan yang baharu sesuai dengan permintaan KKM.

Berapa lama boleh nampak kesan?

-->  Biasanya anda akan nampak kesan pada 1 minggu pertama. Anda akan perasan selera makan anda jadi semakin berkurang pada hari ketiga. Lepas 1 minggu dah dapat turun 1kg. Kalau untuk kesan ‘kuat’, dalam masa 1 malam je dah ada perubahan.

Macam mana nak guna?

-->  Mudah sahaja. Anda hanya perlu minum 1 sudu selepas bangun tidur ketika perut masih kosong. Kemudian 1 sudu sebelum anda tidur.

Berapa lama produk akan sampai?

-->  Kami melakukan penghantaran pada hari isnin hingga jumaat. Hari bekerja sahaja. Biasanya ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja di semenanjung & 3-5 hari di sabah/sarawak.

Produk ini betul-betul berkesan ke?

-->  Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.

Apa jadi kalau saya stop minum B-Jaga?

-->  Kalau anda berhenti guna B-Jaga selepas anda mendapat bentuk badan ideal anda, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda.


Syarikat

Wil Marketing Enterprise

SA0563528-K

Alamat

D-30-03, N Park Condominium, Jalan Batu Uban, 11700, Gelugor, Penang

Hubungi Kami

0164423175

E-mail

mohdtaufiqmn@gmail.com

Kami menerima

Image

Pembayaran adalah secara online, untuk menempah dan membuat pembelian klik terus pada butang “Beli Sekarang !”